Pizzadeg 8 persEn bra deg som ger knapriga kanter och botten. Du behöverReceptet är för minst 4 plåtar, 8 runda pizzor, 8 personer. Fördeg
Bortgörning
Gör så här:Gör först en fördeg: Lös jästen i vattnet och blanda i mjölet. Låt stå över natten i kylskåp eller fyra timmar i rumstemperatur. Blanda fördegen med vatten, olja och socker. Knåda i mjölet tills du får en slät och elastiskt deg, blanda 10 minuter med degblandare, assistent eller matberedare. Tillsätt saltet och knåda ytterligare 5 minuter. Låt nu degen jäsa en timme i rumstemperatur och kavla eller tumma ut till tunna pizzor. Baka av i 10-15 minuter i 225-250 grader i mitten av ugnen. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! BufféPlanera sommarens bufféBuffé är en avslappnad bjudform som ger mycket valfrihet. Säsong för sparris - vi bjuder på buffévarianter som sparris med parmesan eller parmaskinka! VegetarisktEnkel och god vego med fyllda grönsaker i ugnVegetariskt i ugn med massor av smak! Ost-och grönsaksfylld butternutpumpa är perfekt vintermat. Julkakor i långpannaJulkakor till allaEnklaste vägen till att bjuda hela trappuppgången, tjocka släkten eller studiegruppen på fika går som bekant via långpannan. Fyll den med juliga smaker av rikt chokladiga pepparkaksbrownies med både tranbär och kokos eller med äppelkaka smaksatt med ingefära, nejlika, kardemumma och kanel - några av våra viktigaste julkryddor. Känns det för tidigt att börja med stora julbaket redan nu är genvägen att smygstarta julens smaker i en riktigt saftig, generös kaka. Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|